Skip to main content
Produkter

Svendsen Ovne

Kvalitetsprodukt til andengangskøber

Svendsen Ovne er et kvalitetsprodukt beregnet til den kræsne forbruger, som ved, hvad de ønsker. Mærket er derfor blevet kendt som skabt til “andengangskøbere”. Hentydningen skyldes, at en person, som skal til at købe ovn for anden gang, har lært af sine fejltagelser fra første køb. Svendsen Ovne er blevet overtaget af METEOR, og de er dermed fortsat på danske hænder.

Der er kælet for detaljen

Svendsen er et meget holdbart produkt, som spreder den bedste hygge i stuen. Der er en mening med enhver detalje, og ovnene er udformet med baggrund i langvarig erfaring. De er lavet for at skabe den optimale styrke, ultimativ sikkerhed og et brugsrigtigt design. Med andre ord er Svendsen produkter primære varmekilder, alsidige, nemme i daglig brug, tætte og derved styrbare.

Anvendeligt og fleksibelt design

Ovnen er også konstrueret til fyring med koks, som afgiver en jævn varme døgnet rundt – fra efterår hen over vinteren til foråret, med kun én optænding. Det er nemt, det er effektivt, det er billigt, og det skaber en fantastisk varmefordeling til husets øvrige rum.

I hvirvelkammeret presses luften ud mod kammerets ydersider. Det vil sige; Ud mod de flader, som effektivt bestryges af de varme røggasser. Herved ophedes sekundær luften maksimalt uden at danne det tryktab, som ellers hæmmer luftens passage. Dette er årsagen til, at ovnen får en meget nem ”vejrtrækning”. Det vil sige, at luften har en nem og ubesværet vej gennem luftventilen til forbrændningen.

Har man investeret i en grundmodel og senere udvider huset med en tilbygning, udvider man også blot ovnen med en bagesektion for også at opvarme det tilbyggede areal.

Kontakt mig

Skal jeg hjælpe med at montere jeres næste Svendsen Ovn? I kan ringe til mig på 61 60 93 31 eller sende en mail via info@pejsemontoren.dk. Jeg vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt.