Gasbrændeovne samler tre fordele i én:
Varme, komfort og brugervenlighed

Tænd for hyggen, lige når du har lyst. Der er en lang række fordele ved en gasbrændeovn fra Lotus.

Hvis du ønsker oplevelsen fra den levende ild og den klassiske hygge fra gasbrændeovnen uden at skulle beskæftige dig med brænde, træpiller og rengøring, ja, så er en gasbrændeovn lige noget fordig.

Først og fremmest er det nemt og bekvemt. Du tænder, når du ønsker varme og hygge og slukker igen, når du vil. Styringen af din Lotus Gasbrændeovn foregår hurtigt og simpelt, enten via fjernbetjening eller smartphone. Med det samme spreder varmen sig, og dukan indstille varmen, som du har lyst og regulere flammernes højde, så flammebilledet ændrer sig. Væk er alle bekymringerne omkring at kløve og opbevare brænde, og du skal ikke løbende påfylde brænde.
Optændingen foregår med et klik, hvorefter du straks har varme. Nemt, enkelt og hyggeligt.

Gasbrændeovnene har indbygget timer, så du kan indstille, hvornår du ønsker, at den skal tænde og slukke. Det betyder, at du f.eks. kan indstille timeren, så boligen er varmet op til en behagelig temperatur, når du står op eller kommer hjem fra arbejde. Dukan selvfølgelig også indstille et tidspunkt, hvor ovnen automatisk skal slukke.

Fjernbetjeningen giver dig et væld af muligheder, såsom timerfunktion, mulighed for at indstille forskellige temperaturer for rummet og meget mere. Det funktionelle design gør det hurtigt og nemtat udføre service og vedligeholdelse på din nye gasbrændeovn.

Ønsker du en gasbrændeovn, der kan frigive varmen i adskillige timer, så har du mulighed for at vælge en model med stenbeklædning. Stenbeklædningen oplagrer varmen og afgiver den igen langsomttil rummet, selv længe efter gasbrændeovnen er slukket.
Stenbeklædningen giver dig et unikt udtryk, da den er lavet af natursten. De naturlige processer, der foregår i jorden, har skabt en naturlig variation i stenens struktur og overflade og gør, at hver sten er helt unik i sit udtryk.

Gasbrændeovnen er let at installere, servicere og vedligeholde.

Som tilvalg kan du få Wi-Fi til din gasbrændeovn. Wi-Fi giver dig mulighed for at overvåge og styre varmen og stemningen med dine mobile enheder, f.eks. din smartphone eller din tablet. Wi-Fier kompatibel med både IOS og Android.