Brændeovn på Lolland Falster

Går du med tanken om at anskaffe dig en brændeovn til dit hjem? Så kan jeg, Jim Jørgensen – Pejsemontøren, med garanti hjælpe dig.

Find den perfekte brændeovn til din bolig

Der er mange overvejelser forbundet med valget af en brændeovn. Hvilken type passer bedst til mit hjem og mine behov? Hvordan skal den placeres? Hvilke regler og love skal jeg være opmærksom på? Alt dette kan jeg besvare, og jeg sørger for, at du er klædt ordentligt på, inden du træffer dit valg. For mig er det altafgørende, at du finder det helt rigtige design, men også at brændeovnen funktionelt passer bedst til dit behov.

 

29 års erfaring i branchen

Med 29 års erfaring i rådgivning og montering af blandt andet brændeovne på Lolland Falster og Nordsjælland kan du forvente den bedste kvalitet og service gennem hele processen. Jeg vægter personlig rådgivning højt, og derfor vil jeg altid sørge for at besøge dig, inden jeg kommer med et tilbud til dig. Når jeg dukker op, gennemgår jeg alle nødvendige detaljer med dig. Så kan vi danne os et overblik over hvilke muligheder, du har – og dermed kan du træffe det bedste valg.

 

Brændeovne af høj kvalitet til de bedste priser

Jeg forhandler kun produkter jeg kan stå inde for. Derfor kan du forvente, at alle de produkter, jeg tilbyder, er af den bedste kvalitet og til en ordenlig pris.

Kontakt

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du skrive til mig på pejsemontoren@gmail.com eller ringe på tlf. 61 60 93 31.

Brændeovn set i et dansk hjem på Lolland Falster

Mangler du inspiration?

Så kan du kigge nærmere på de populære brands herunder. Jeg sælger og monterer blandt andet Lotus, Contura, Svendsen, Termatech, Heta og Meteor.

Lotus ovne fås også med deres specialbyggede PowerStones, Disse kan monteres over brændkammeret på ovnen, som sikrer, at ovnen holder sig varm i lang tid.

Lotusovne kommer i mange forskellige design samt størrelser, og du kan altid forvente høj kvalitet og funktionalitet. Ovnene er særligt udviklet til, at sikre en god behagelig varme, som formår at udnytte det tilførte brænde fuldt ud.

1

LOTUS

Produkterne har kun én regulerende funktion, som gør det nemmere at indstille og styre forbrændingen, med henblik på at sikre maksimal effektivitet.

Conturaovne findes i mange forskellige varianter og modeller. Disse ovne er af høj kvalitet, og er særligt kendt for deres høje virkningsgrad. Mange af Conturas modeller er produceret med store glas, som giver større flammesynlighed.

2

CONTURA

Særligt ved disse ovne er producentens store fokus på miljøvenlighed og håndværksmæssig kvalitet. Thermatechovne er oftest en god investering på lang sigt.

Thermatech er en producent, der fokuserer på at tilbyde klassiske danske og stilrene produkter. Prisen på produkterne er relativ lave i forhold til den høje funktionalitet.

3

TERMATECH

Med andre ord er Svendsen et holdbart produkt. Den er en god varmekilde, som samtidig spreder hygge, når den er i brug.

Svendsen er et fantastisk produkt, og som de selv skriver, så er den skabt til andengangskøbere. De ved hvad de skal bruge, og har fået opbygget kendskab til hvilke funktioner, som er vigtige ved en varmekilde.

4

SVENDSEN

Der findes en lang række muligheder for at skræddersy produkterne, så de passer præcis til både nye og eksisterende pejse. Både lågerne som fronten leveres, så de passer netop din pejseindsats.

Meteor er dansk, og det er kvalitet. De har gennem mere end 25 år leveret pejseindsatser og brændeovne til danske hjem. Meteor lægger vægt på at producere produkter, som yder en maksimal varmeafgivelse til rummet.

5

METEOR

Heta lægger vægt på at fremstille produkter i høj kvalitet, hvorfor de yder 5 års garanti på alle pejse og brændeovne.

Heta er et designet og produceret i Lemvig. Heta bliver ofte valgt af miljøbevidste forbrugere, da ovnene er blandt de rentbrændende i Europa.

6

HETA