Skip to main content
Produkter

Brændeovne på Lolland Falster

Går du med tanken om at anskaffe dig en brændeovn til dit hjem?

Så kan jeg, Jim Jørgensen – Pejsemontøren, med garanti hjælpe dig.

Find den perfekte brændeovn til din bolig

Der er mange overvejelser forbundet med valget af en brændeovn. Hvilken type passer bedst til mit hjem og mine behov? Hvordan skal den placeres? Hvilke regler og love skal jeg være opmærksom på? Alt dette kan jeg besvare, og jeg sørger for, at du er klædt ordentligt på, inden du træffer dit valg. For mig er det altafgørende, at du finder det helt rigtige design, men også at brændeovnen funktionelt passer bedst til dit behov.

29 års erfaring i branchen

Med 29 års erfaring i rådgivning og montering af blandt andet brændeovne på Lolland Falster og Nordsjælland kan du forvente den bedste kvalitet og service gennem hele processen. Jeg vægter personlig rådgivning højt, og derfor vil jeg altid sørge for at besøge dig, inden jeg kommer med et tilbud til dig. Når jeg dukker op, gennemgår jeg alle nødvendige detaljer med dig. Så kan vi danne os et overblik over hvilke muligheder, du har – og dermed kan du træffe det bedste valg.

Brændeovne af høj kvalitet til de bedste priser

Jeg forhandler kun produkter jeg kan stå inde for. Derfor kan du forvente, at alle de produkter, jeg tilbyder, er af den bedste kvalitet og til en ordenlig pris.

Kontakt

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du skrive til mig på info@pejsemontoren.dk eller ringe på tlf. 61 60 93 31.

Mangler du inspiration?

Så kan du kigge nærmere på de populære brands herunder. Jeg sælger og monterer blandt andet Lotus, Contura, Svendsen, Termatech, Heta og Meteor.