Skip to main content
Produkter

Heta Ovne

Ren hygge og sund fornuft. Du får det hele i en HETA brændeovn, pejs eller masseovn produceret i Lemvig i Danmark

HETA er dansk design og kvalitet, hvor vi har kræset for hver eneste detalje. HETA brændeovne og pejse giver god varme i dit hus, pynter i dit hjem og spreder hygge på kolde dage. Når du vælger en HETA brændeovn, får du ren hygge, sund fornuft, dansk design og kvalitet udviklet gennem mere end 150 år.

På fabrikken i Lemvig i Vestjylland producerer HETA brændeovne, pejseindsatse, pilleovne, vandtanksovne, masseovne og havepejse i stål og støbejern – lige fra første idé til færdigt produkt.

Vi udvikler, moderniserer og udvider konstant vores enorme sortiment af brændeovne. Det er stadig de håndværksmæssige traditioner og stoltheden ved opbygningen af egne produkter, der præger HETA, og det bærer vores innovative og funktionelle brændeovne tydeligt præg af.

Miljøet og vores fælles fremtid ligger os meget på sinde. HETA har i mange år arbejdet intenst på miljøvenlig produktion af rent brændende brændeovne til gavn for miljøet.

Alle HETAs ovne har en imponerende høj brændværdi, så du får maksimalt ud af dit brænde, og forurenende gasser brændes af, inden de forlader skorstenen.

Alle ovne kontrolleres, inden de forlader fabrikken.