Skip to main content
Produkter

Heta pejseindsatse

Pejseindsatse fra HETA

HETAs pejseindsatse matcher moderne indretning, og med glas på op til tre sider kan du nyde udsigten til flammerne – uanset placeringen.

HETAs pejseindsatse monteres i en pejseåbning eller i væggen. Vores pejseindsatse er lette at betjene og mange kan leveres med specialtilpassede rammer, så du kan vælge det design, der passer lige netop din stue.

Made in Denmark

Alle pejseindsatse fra HETA er designet og produceret på vores fabrik i Lemvig i Danmark. HETA er fremragende kvalitet til alle, der værdsætter dansk design.

Alle pejseindsatse kontrolleres, inden de forlader fabrikken. Der ud over får du naturligvis hele fem års garanti på din HETA indsats.

Alle HETAs pejseindsatse har en meget høj brændværdi, så du får mere ud af dit brænde, og forurenende gasser brændes af, inden de forlader skorstenen.

HETAs indsatse er nogle af de mest rentbrændende ovne i Europa. De er testet efter gældende regler i Norge, Danmark, Tyskland og den nye Europæiske norm. HETAs helt unikke brændkammer og luftveje betyder, at CO2 og skadelige partikler er reduceret til et absolut minimum.

HETAs indsatse produceres i sort, mat kvalitetsstål. Du kan også kombinere med emalje eller keramik i mange farver, fedtsten eller træ, så du får din helt unikke indsats, der passer i lige netop din stue.