Skip to main content
Produkter

Biopejse på Lolland Falster

Er du træt af skulle rengøre din pejs?

Er du træt af besværet med at skaffe brænde, som samtidig kræver at du har plads til at opbevare det. Måske har du slet ikke en skorsten, eller er bosat i en lejlighed? Hvis din situation gør det vanskeligt for dig at have en pejs, så er en biopejs det perfekte alternativ. Biopejsen giver samme hyggelige element i dit hjem, og så helt uden alt besværet!

Hvad gør bioethanol pejsen smart?

Er du i tvivl om biopejsen er at fortrække? Så kan du se nogle af dens fordele herunder:

• Du behøver ingen skorsten, og undgår derfor en større installation
• Pejsen bruger bioethanol, derfor behøver du ikke brænde
• Den skal ikke rengøres, og sviner ikke som en normal pejs gør
• Ovnen er god til at fordele varmen i rummet, og kan derfor fungere som en supplerende varmekilde
• Den er miljøvenlig, den udskiller ingen emissioner
• Den kan installeres hvor du ønsker, og kan efterfølgende nemt flyttes rundt på

Hvilken biopejs skal jeg vælge?

Det kan være vanskeligt, at finde frem til hvilken pejs der er den helt rigtige. Derfor sørger jeg for at besøge dit hjem, inden jeg fremlægger et uforpligtende tilbud til dig. Således kan vi i fællesskab finde frem til, hvilken pejs der udseendemæssigt, og selvfølgelig funktionelt, passer bedst til dit hjem.

Der er stor forskel på mine kunders hjem, og derfor tilbyder jeg et bredt udvalg af biopejse. Alle de modeller jeg har er bygget af de bedste materialer, som sikrer høj- og langvarig kvalitet samt funktionalitet. Derfor kan du altid forvente, at du får et ordenligt produkt når du handler hos Pejsemontøren.

Mangler du inspiration?

Så kan du her se de forskellige modeller af fritstående- væg- og indbyggede modeller, som jeg tilbyder. Du kan også finde inspiration i mit galleri, hvor du kan se billeder fra mine tidligere kunder.
Længere nede på siden kan du læse nærmere om de brands jeg tilbyder, herunder, Lotus, Contura, Termatech, Svendsen, Meteor og Heta

Kontakt

Hvis du har spørgsmål kan du skrive til mig på info@pejsemontoren.dk eller benyt Ring Mig Op formularen til højre, og så vil jeg kontakte dig snarest.