Vivo 90 Træ pille indsats PEJS NYHED 2020

39.700,00 kr.

Delbetaling
998 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 39.700 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 998 kr. Samlede kreditomk. 8.177 kr. Samlet tilbagebetaling 47.877 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,92%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

Lad mig slå det fast først… Pille indsats passer bedst til ny pejs opbygning… Det er meget besværligt og næsten umuligt at få Vivo 90 ind i en eks. pejs… Jeg anbefaler at man river pejsen ned for at bygge nyt så man kan føre varmerør til andre rum , plus lav tilgang til pilletanken…

Hvis du ikke er til Gas pejse eller store Pejseindsats til brænde , ja så er løsningen Træ pille indsats.

Her kan du styre varmen meget præcis plus man får et mere rent hjem , da man ikke skal åbne lågen for at lægge piller ind i brand kamre men istedet i en pille tank som man går bag eller siden af pejsen. her laver man man så pille dæksel med styringen Wifi også sidder (se billeder)

Vivo 90 er en pille indsats med panorama glas. Stort brænderum i støbejern.. Intelligent forbrændings styring med
Maestro teknologi og Wifi er indbygget i indsatsen. Til indsats kan man også vælge flere beklædning , dvs omramning i natur sten.

Varme, der går langt

Vivo 90 har 2 uafhængige ventilatorer. der kan ledes til opvarmning af andre rum op til 8 meter væk. Dertil kan man vælge riste COMFORT AIR® Basic eller COMFORT AIR® Slim.

Forseglet struktur som standard

I Maestro-versionen bruger dette produkt takket være et perfekt forseglet forbrændingskammer det ilt, der udelukkende er taget udefra, hvilket sikrer reduceret forbrug og perfekt termisk komfort i moderne hjem, også dem med klasse A-energimærkning uden risiko for røgemissioner på værelset.

Tændings hastighed

I Maestro-versionen vises flammen på mindre end tre minutter takket være et nyt keramisk tændrør med en reduktion af antændelsestider på 40% og et betydeligt nedskæring i det elektriske forbrug.

Let at bruge

Denne pejs er designet til at gøre slutbrugerens liv endnu lettere.

Active + -versioner : denne model kan nemt styres med fjernbetjening med få knapper og masser af funktioner. Ud over de normale daglige og ugentlige programmerings funktioner kan du programmere forskellige temperaturer i forskellige tidsvinduer i løbet af dagen. Da temperaturen kan læses nøjagtigt på det sted, hvor den er tilbage (termostatfunktion), er komfortniveauet sikret.
Maestro-version : denne model kan styres via en smartphone både derhjemme og hjemmefra med et specifikt program og en dobbelt Wi-Fi inkluderet som standard. Som et alternativ til at bruge din egen smartphone er der som valgfri en håndholdt fjernbetjening tilgængelig med app allerede installeret eller et selv installerende digitalt kontrolpanel.

Vivo 90 er en nyhed 2020 og er først til levering efterår 2020

Bredde 90,0 cm
Højde 56,0 cm
Dybde 60,0 cm
Træpillemagasin 58 ltr./36 kg
Varmeydelse 3,5-10,5 kW
Pillestørrelse ø 6 mm – L = 3/40 mm
Forbrug 0,8-2,22 kg
Strømforbrug max 350W – nom 90W
Vægt 180 kg