Quad Pillebrænder

3.350,00 kr.

Delbetaling
161 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 3.350 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 161 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 3.850 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,62%. Der er fortrydelsesret.
Kategori:

Beskrivelse

QUAD
Heta Quad outdoor pillebrænder

HETA Quad outdoor pillebrænder er et nyt og revolutionerende haveprodukt, der udover at være et smukt møbel også kan forlænge sommeraftnerne med en flot og varmende ild.

HETA Quad er fremstillet i det populære Corten stål, som HETA har brugt til udendørsprodukter i mange år. Corten stål danner en flot rusten patinaoverfalde, der kan holde til alt slags vind og vejr. Quad er 50 cm høj og 37 cm bred i bunden. Det indvendige udtagelige brændkammer fyldes med ca. 4 kg træpiller, hvilket giver flotte høje flammer i ca. 1,5 time, hvorefter gløder holder en høj temperatur i yderligere 1,5 time. I bunden af Quad er monteret en blæser, der sammen med den medfølgende powerbank, sørger for den kontrollerede forbrænding.

HETA Quad er ideel til terrassen, hvor den vil skabe atmosfære, lys og hygge i de sene timer – eller bare som almindelig hygge i dagtimerne uanset hvor man befinder sig. Lige som den egner sig fantastisk til at byde gæster velkommen ved husets indgang eller foran restauranten. Når flammerne dør ud er det efterfølgende glødelag ideelt til børn, der kan bage snobrød og lave skumfiduser m.m.

Forbrændingen er fuldstændig lugt- og røgfri, og det eneste man hører, er flammerne, der danser.

Når forbrændingen og gløder dør ud, tømmes det indvendige udtagelige brændkammer for den smule aske, der ikke er afbrændt, og brændkammeret fyldes igen med tørre træpiller. Herefter påføres igen den medfølgende gel, der let antænder piller fra oven, og den hyggelige ild fortsætter.