Terrassegasvarmer

Fryser I på terrassen på de kølige aftener, så kig ind til Pejsemontøren.

Ønsker du et blikfang til terrassen, så har vi en flot terrassegasvarme med levende flamme.

Kontakt Pejsemontøren, hvis lillemor fryser på terrassen ….så sørger jeg for varmen ….

Kontakt

Hvis du har spørgsmål kan du skrive til mig på pejsemontoren@gmail.com eller benyt Ring Mig Op formularen til højre. Jeg vil så kontakte dig snarest.

Lotus ovne fås også med deres specialbyggede PowerStones, Disse kan monteres over brændkammeret på ovnen, som sikrer, at ovnen holder sig varm i lang tid.

Lotusovne kommer i mange forskellige design samt størrelser, og du kan altid forvente høj kvalitet og funktionalitet. Ovnene er særligt udviklet til, at sikre en god behagelig varme, som formår at udnytte det tilførte brænde fuldt ud.

1

LOTUS

Produkterne har kun én regulerende funktion, som gør det nemmere at indstille og styre forbrændingen, med henblik på at sikre maksimal effektivitet.

Conturaovne findes i mange forskellige varianter og modeller. Disse ovne er af høj kvalitet, og er særligt kendt for deres høje virkningsgrad. Mange af Conturas modeller er produceret med store glas, som giver større flammesynlighed.

2

CONTURA

Særligt ved disse ovne er producentens store fokus på miljøvenlighed og håndværksmæssig kvalitet. Thermatechovne er oftest en god investering på lang sigt.

Thermatech er en producent, der fokuserer på at tilbyde klassiske danske og stilrene produkter. Prisen på produkterne er relativ lave i forhold til den høje funktionalitet.

3

TERMATECH

Med andre ord er Svendsen et holdbart produkt. Den er en god varmekilde, som samtidig spreder hygge, når den er i brug.

Svendsen er et fantastisk produkt, og som de selv skriver, så er den skabt til andengangskøbere. De ved hvad de skal bruge, og har fået opbygget kendskab til hvilke funktioner, som er vigtige ved en varmekilde.

4

SVENDSEN

Der findes en lang række muligheder for at skræddersy produkterne, så de passer præcis til både nye og eksisterende pejse. Både lågerne som fronten leveres, så de passer netop din pejseindsats.

Meteor er dansk, og det er kvalitet. De har gennem mere end 25 år leveret pejseindsatser og brændeovne til danske hjem. Meteor lægger vægt på at producere produkter, som yder en maksimal varmeafgivelse til rummet.

5

METEOR

Heta lægger vægt på at fremstille produkter i høj kvalitet, hvorfor de yder 5 års garanti på alle pejse og brændeovne.

Heta er et designet og produceret i Lemvig. Heta bliver ofte valgt af miljøbevidste forbrugere, da ovnene er blandt de rentbrændende i Europa.

6

HETA