Ruby Fires

VORES BIOPEJSE

Glæden ved en skorstensløs pejs

TermaTechs unikke biopejse er trendsætter inden for sin kategori. TermaTech står for kvalitet og innovation. Vores konstante søgen efter nye materialer og udvikling af nye teknikker til produktionen af bioethanol pejse har ført til en række unikke produkter, som sælges internationalt.

Bioethanol pejse til ethvert behov

Vi tilbyder flere forskellige biopejse, så der er helt sikkert også en, der passer til dine behov og ønsker. Hæng for eksempel en biopejs på væggen med en vægmonteret biopejs, brug biopejsen som en rumdeler med vores fritstående biopejse, design dit nye ildsted med vores keramiske brændere og biopejse til indbygning, eller giv dit hjem et helt særligt udtryk med en af vores biopejse med omramning.

Grundelementet i vores biopejse er den keramiske brænder. Den indeholder en patenteret absorberende, keramisk sten, som optager bioethanol og giver et sikkert og godt forbrændingssystem.

Fuldend din biopejs med lækkert tilbehør

Udover bioethanol, der er biopejsens brændstof, har vi også et udvalg af dekorative elementer til din bioethanoel pejs. Se med og bliv inspireret til biopejs tilbehør.

Bliv klogere på vores biopejse

Med den keramiske brænder får du en behagelig temperatur i rummet, men du skal ikke bruge den som primær varmekilde. Brænderen har en kapacitet på 2-3,5 kW alt afhængig af størrelsen på brænderen. Kapaciteten for den enkelte brænder kan findes i beskrivelsen af produktet her.
Alt efter hvilken keramisk brænder, du har, er brændetiden 3-4 timer ved fuld opfyldning af den keramiske brænder. Du kan finde den specifikke brændetid i beskrivelsen af hvert produkt her.
Vores keramiske brændere har en utrolig høj sikkerhed, så du kan altid føle dig sikker. Brænderne har alle en patenteret kerne, hvor det flydende brændstof absorberes helt. Det indebærer, at ethanolen bliver optaget i stenkernen og ikke kan løbe ud. Med det patenterede forbrændingssystem får du dermed den sikreste åbne ild på markedet. Vil du vide mere om biopejsenes sikkerhed, så læs med her.

Det kan du tro! Vores keramiske brændere er perfekte til skræddersyede omramningsløsninger. Du kan få lavet omramningen på specialmål, men det gælder ikke for brænderen.

Ja, det kan du godt, men den kan ikke stå udenfor hele tiden, da den keramiske brænder også absorberer regnvand og ikke kan afgive det igen. Brænderen kan derfor tage skade. Når du bruger brænderen udendørs anbefaler vi dog, at du placerer den under et tag eller indendørs efter brug.

Fordelene ved vores biopejse er mange:

  • Sikre at bruge
  • Ingen skorsten
  • Ingen aske
  • Ingen røg
  • Miljøvenlige – ren udledning
  • Biobrændsel
  • Nem installation
  • Endeløse designmuligheder

”Skorstensløse pejse åbner op for helt nye muligheder for at nyde ildens varme og fængende glød. Om det er til huset, lejligheden, hytten, sommerhuset, kontoret eller restauranten, så er det muligt og sikkert med vores biopejse. Mulighederne er endeløse, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Alle typer designs og indbygninger – hvis du kan skitsere det, kan jeg skabe det.”

Jim jørgensen, Pejsemontøren

PRODUKTER

Ruby Fires har gennem mere end 20 år arbejdet på optimering af deres biopejse. Især har de holdt et skarpt fokus på sikkerhed og design. De sikre produkter betyder at skader ved brug er stort set minimeret. Designet sikrer at produkterne passer de fleste danske hjem. Flere påpeger at designet i sig selv qua sit stilistiske ydre er rene kunstværker til moderne hjem.

I forhold til miljø og sundhed, anbefales Ruby Fires ganske bredt på hele det europæiske marked. Selve varmen må vi ikke glemme – de keramiske produkter sikrer en ganske behagelig varme i de rum, som opvarmes.

Kig gerne rundt på alle produkterne, og skriv til mig via ring op funktionen i højre side, såfremt jeg kan være behjælpelig med indkøb og montering af Ruby Fires.