Skip to main content
Produkter

Pilleovn Lolland Falster og Sjælland

Går du op i miljøvenlige varmeløsninger, og er du interesseret i en økonomisk fordelagtig varmekilde til dit hjem?

Pilleovne eller fyr er miljøvenlige metalovne, som ved hjælp af træpiller opvarmer hus og hjem.

Hvordan fungerer det?

Udseendemæssigt minder pilleovnen meget om en brændeovn. Designet passer ind i alle stuer, og den skaber samme varme stemning – men der er dog flere fordele ved at vælge en pilleovn.

En pilleovn fungerer som en fuldautomatisk brændeovn, der bliver fyldt med miljøvenlige træpiller en til to gange om ugen. Træpillerne opbevares i et magasin, hvor de efterhånden bliver ført ned til forbrænding. Træpillerne kommer i sække, hvilket gør dem nemme at håndtere og opbevare.

Pilleovne er desuden nemme at rengøre og vedligeholde, og en almindelig, regelmæssig rengøring tager ikke mere end få minutter og sikrer optimal forbrænding og energiudnyttelse.

Overvejelser før køb af pilleovne/fyr

Der er flere ting at overveje, når man skal til at investere i en pillovn. Det er vigtigt at overveje, hvor meget energi der skal bruges, før dit hjem er opvarmet. Dertil er det en fordel at kigge på magasinets størrelse, da dette afgør, hvor ofte der skal fyldes træpiller på. Virkningsgraden viser dig hvilken pilleovn, der er mest effektiv.

Med mange års erfaring inden for salg og montering af pilleovne og fyr, er jeg den rette til at vejlede dig gennem processen og dermed finde det helt rigtige produkt. Jeg har i samarbejde med SPARXPRES mulighed for at tilbyde finansiering.

Kontakt

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du skrive til mig på info@pejsemontoren.dk eller ringe på tlf. 61 60 93 31.