Mcz

Læn dig tilbage i sofaen,
nyd varmen og
dit SmartHouse

MCZ og MAESTRO til dig, som lever intelligent

MCZ’s patenterede MAESTRO-teknologi giver dig direkte kontakt til din pilleovn. Det er ikke bare et simpelt tænd/sluk signal via eksternt WiFi som vores konkurrenter, men en teknologi som er direkte integreret på pilleovnens hovedprint. Derfor kan du styre showet i detaljer:

  • Simpel tænd og sluk.
  • Indstille tænd og sluk på bestemt tidspunkt.
  • Indstille tænd og sluk ved bestemt temperatur.
  • SilentFunktion, så rumblæseren slås fra, og du får stilhed.
  • Real-time driftsinfo.
  • Udvidet mulighed for teknisk fjernsupport.
  • Måling af rumtemperatur via ekstern WiFi temperatursensor (Ekstra).

MAESTRO er altid inklusiv i prisen på alle vores MAESTRO-ovne. Derudover kan du tilkøbe ekstern temperatursensor via WiFi og eksternt display, så du får endnu flere muligheder i din intelligente styring.
App’en fås selvfølgelig til både iPhone og Android. Det er intuitivt, og det virker nemt og hurtigt.

Selve Mcz pilleovnen :

Spækket med fordele

Skal du have en pilleovn, er du på vej til det helt rigtige valg til opvarmning af huset med MCZ. Når du læser om vores pilleovne vil du støde på mange begreber, som alle er MCZ’s populære og patenterede egenskaber.
Det vigtigste du bør forstå, er det skarpe styresystem, Active+, som per automatik skaber den mest optimale forbrænding samt sørger for minimal lydniveau, da gearmotoren her kører ikke i intervaller som andre mærker, hvor man nemmere hører den knirkende bremselyd.

Andre vigtige egenskaber, som du kan nyde godt af, kan bl.a. være; Silent Function, som skaber konvektionsvarme, eller Quickstart, som, takket være en keramisk tændstav, kan varme fuldt på mindre end 3 minutter.

Prøv at tjek denne her site : https://mcz.dk/

Kontakt mig

Skal jeg hjælpe med at montere jeres næste Mcz? I kan ringe til mig på 61 60 93 31 eller sende en mail via info@pejsemontoren.dk. Jeg vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt.