Gaspejse

Gaspejse er blevet moderne

Gaspejse er et rent nyt fænomen i Danmark. De har eksisteret længe, men det er først inden for de seneste år, at de for alvor er blevet udbredt.

Årsagen til populariteten skyldes de flotte designs, sammenhold med den store bekvemmelighed. Man kan roligt sige at de traditionelle pejseindsatser og brændeovne har fået en værdig konkurrent.

Bekvemmeligheden betyder, at der ikke er behov for hverken at kløve brænde eller rengøre glas og brændkammer. Har du lyst til at sidde og nyde flammerne, giver du blot fjernbetjeningen et lille tryk, og så er du i gang. Du kan selvfølgelig også anvende både smartphone eller tablet som fjernbetjening.

Når du forlader lokalet, slukker du bare for gaspejsen – lige så nemt og enkelt som du tænder den.

..

Gaspejsen vælges også ofte på grund af design

Der er muligheder for at vælge gaspejse i det design, du ønsker. De udarbejdes både som runde, rektangulære og kvadratiske. Der findes endvidere modeller, som også er egnet til udendørs brug.

Hvad skal der til?

For at få en fungerende gaspejs, er der brug for gas. Det er ofte naturgas eller flaskegas man anvender i Danmark. Undtagelserne er i København og Aalborg, hvor der findes bygas. Gaspejsen har ikke nødvendigvis brug for skorsten, men der skal være et balanceret aftræk. Et balanceret aftræk er et aftræk hvor der både trækkes frisk forbrændingsluft ind og trykkes brugt røggas ud. Alt sammen i et lukket kredsløb ud til det fri.

Er en gaspejs en løsning for dig?

Kontakt mig gerne på xxxx eller ved hjælp af

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål kan du skrive til mig på pejsemontoren@gmail.com eller benyt Ring Mig Op formularen til højre. Jeg vil så kontakte dig snarest.

Lotus ovne fås også med deres specialbyggede PowerStones, Disse kan monteres over brændkammeret på ovnen, som sikrer, at ovnen holder sig varm i lang tid.

Lotusovne kommer i mange forskellige design samt størrelser, og du kan altid forvente høj kvalitet og funktionalitet. Ovnene er særligt udviklet til, at sikre en god behagelig varme, som formår at udnytte det tilførte brænde fuldt ud.

1

LOTUS

Produkterne har kun én regulerende funktion, som gør det nemmere at indstille og styre forbrændingen, med henblik på at sikre maksimal effektivitet.

Conturaovne findes i mange forskellige varianter og modeller. Disse ovne er af høj kvalitet, og er særligt kendt for deres høje virkningsgrad. Mange af Conturas modeller er produceret med store glas, som giver større flammesynlighed.

2

CONTURA

Særligt ved disse ovne er producentens store fokus på miljøvenlighed og håndværksmæssig kvalitet. Thermatechovne er oftest en god investering på lang sigt.

Thermatech er en producent, der fokuserer på at tilbyde klassiske danske og stilrene produkter. Prisen på produkterne er relativ lave i forhold til den høje funktionalitet.

3

TERMATECH

Med andre ord er Svendsen et holdbart produkt. Den er en god varmekilde, som samtidig spreder hygge, når den er i brug.

Svendsen er et fantastisk produkt, og som de selv skriver, så er den skabt til andengangskøbere. De ved hvad de skal bruge, og har fået opbygget kendskab til hvilke funktioner, som er vigtige ved en varmekilde.

4

SVENDSEN

Der findes en lang række muligheder for at skræddersy produkterne, så de passer præcis til både nye og eksisterende pejse. Både lågerne som fronten leveres, så de passer netop din pejseindsats.

Meteor er dansk, og det er kvalitet. De har gennem mere end 25 år leveret pejseindsatser og brændeovne til danske hjem. Meteor lægger vægt på at producere produkter, som yder en maksimal varmeafgivelse til rummet.

5

METEOR

Heta lægger vægt på at fremstille produkter i høj kvalitet, hvorfor de yder 5 års garanti på alle pejse og brændeovne.

Heta er et designet og produceret i Lemvig. Heta bliver ofte valgt af miljøbevidste forbrugere, da ovnene er blandt de rentbrændende i Europa.

6

HETA