Elektriske ildsteder

Elektriske ildsteder

Ildsted – elektriske pejseløsninger i mange størrelser

Overvejer du at anskaffe dig et elektrisk ildsted? Så kan jeg hjælpe dig. Hos Pejsemontøren er der pejse for enhver smag, og jeg kan levere både udendørs og indendørs pejseløsninger, herunder spændende og elegante elektriske ildsteder til hjemmet.

Jeg er pejsemontør og har 29 års erfaring inden for branchen, hvor jeg har specialiseret mig i alt fra specialopbygninger til standardpejse. Jeg monterer og reparerer pejse hos husejeren på Lolland, Falster og Sjælland herunder i hele København.

Flot flammeeffekt med eller uden varmeeffekt

Mange mennesker ønsker sig en pejs, men måske er en brændeovn ikke den rette løsning for dig. Måske ønsker du ikke bøvlet med ild, eller måske er der ikke mulighed for at montere en skorsten. Så er den elektriske Contura Radiance en perfekt løsning.

Contura Radiance fås i flere farver, størrelser og design. Den kan integreres i væggen eller monteres på ydersiden, og den kan anvendes med eller uden varmeeffekt.

Flammerne spredes i samme fine atmosfære som naturlig ild, og dermed kan du kan skabe det ønskede miljø i stuen. Det kan også være i alle andre rum. Desuden kan disse pejse anvendes på restauranter, i receptioner og i offentlige miljøer.

Du kan vælge et elektrisk ildsted såsom:

  • Contura Radiance Edge
  • Contura Radiance Glass
  • Contura Radiance Verve XS
  • Elektriske Pejs Radiance sort glas.

Få meget mere at vide om et elektrisk ildsted

Du er velkommen til at få flere oplysninger om elektriske ildsteder fra Contura Radiance. Jeg har et Radiance Vægmonteret udstillet i Marielyst, som du er velkommen til at se. Jeg giver naturligvis gerne råd og vejledning, og jeg laver meget gerne et uforpligtende tilbud på levering og montering af et elektrisk ildsted.