Biopejse på Lolland Falster

Er du træt af skulle rengøre din pejs? Er du træt af besværet med at skaffe brænde, som samtidig kræver at du har plads til at opbevare det. Måske har du slet ikke en skorsten, eller er bosat i en lejlighed? Hvis din situation gør det vanskeligt for dig at have en pejs, så er en biopejs det perfekte alternativ. Biopejsen giver samme hyggelige element i dit hjem, og så helt uden alt besværet!

..

Hvad gør bioethanol pejsen smart?

Er du i tvivl om biopejsen er at fortrække? Så kan du se nogle af dens fordele herunder:
• Du behøver ingen skorsten, og undgår derfor en større installation
• Pejsen bruger bioethanol, derfor behøver du ikke brænde
• Den skal ikke rengøres, og sviner ikke som en normal pejs gør
• Ovnen er god til at fordele varmen i rummet, og kan derfor fungere som en supplerende varmekilde
• Den er miljøvenlig, den udskiller ingen emissioner
• Den kan installeres hvor du ønsker, og kan efterfølgende nemt flyttes rundt på

Biopejs set i et dansk hjem på Lolland Falster

Hvilken biopejs skal jeg vælge?

Det kan være vanskeligt, at finde frem til hvilken pejs der er den helt rigtige. Derfor sørger jeg for at besøge dit hjem, inden jeg fremlægger et uforpligtende tilbud til dig. Således kan vi i fællesskab finde frem til, hvilken pejs der udseendemæssigt, og selvfølgelig funktionelt, passer bedst til dit hjem.

Der er stor forskel på mine kunders hjem, og derfor tilbyder jeg et bredt udvalg af biopejse. Alle de modeller jeg har er bygget af de bedste materialer, som sikrer høj- og langvarig kvalitet samt funktionalitet. Derfor kan du altid forvente, at du får et ordenligt produkt når du handler hos Pejsemontøren.

..

Mangler du inspiration?

Så kan du her se de forskellige modeller af fritstående- væg- og indbyggede modeller, som jeg tilbyder. Du kan også finde inspiration i mit galleri, hvor du kan se billeder fra mine tidligere kunder.
Længere nede på siden kan du læse nærmere om de brands jeg tilbyder, herunder, Lotus, Contura, Termatech, Svendsen, Meteor og Heta.

..

Kontakt

Hvis du har spørgsmål kan du skrive til mig på pejsemontoren@gmail.com eller benyt Ring Mig Op formularen til højre, og så vil jeg kontakte dig snarest.

Lotus ovne fås også med deres specialbyggede PowerStones, Disse kan monteres over brændkammeret på ovnen, som sikrer, at ovnen holder sig varm i lang tid.

Lotusovne kommer i mange forskellige design samt størrelser, og du kan altid forvente høj kvalitet og funktionalitet. Ovnene er særligt udviklet til, at sikre en god behagelig varme, som formår at udnytte det tilførte brænde fuldt ud.

1

LOTUS

Produkterne har kun én regulerende funktion, som gør det nemmere at indstille og styre forbrændingen, med henblik på at sikre maksimal effektivitet.

Conturaovne findes i mange forskellige varianter og modeller. Disse ovne er af høj kvalitet, og er særligt kendt for deres høje virkningsgrad. Mange af Conturas modeller er produceret med store glas, som giver større flammesynlighed.

2

CONTURA

Særligt ved disse ovne er producentens store fokus på miljøvenlighed og håndværksmæssig kvalitet. Thermatechovne er oftest en god investering på lang sigt.

Thermatech er en producent, der fokuserer på at tilbyde klassiske danske og stilrene produkter. Prisen på produkterne er relativ lave i forhold til den høje funktionalitet.

3

TERMATECH

Med andre ord er Svendsen et holdbart produkt. Den er en god varmekilde, som samtidig spreder hygge, når den er i brug.

Svendsen er et fantastisk produkt, og som de selv skriver, så er den skabt til andengangskøbere. De ved hvad de skal bruge, og har fået opbygget kendskab til hvilke funktioner, som er vigtige ved en varmekilde.

4

SVENDSEN

Der findes en lang række muligheder for at skræddersy produkterne, så de passer præcis til både nye og eksisterende pejse. Både lågerne som fronten leveres, så de passer netop din pejseindsats.

Meteor er dansk, og det er kvalitet. De har gennem mere end 25 år leveret pejseindsatser og brændeovne til danske hjem. Meteor lægger vægt på at producere produkter, som yder en maksimal varmeafgivelse til rummet.

5

METEOR

Heta lægger vægt på at fremstille produkter i høj kvalitet, hvorfor de yder 5 års garanti på alle pejse og brændeovne.

Heta er et designet og produceret i Lemvig. Heta bliver ofte valgt af miljøbevidste forbrugere, da ovnene er blandt de rentbrændende i Europa.

6

HETA